Výlet do Košíc



Ahooj! 

Konečne som zase tu! Dnešný článok je o mojom výlete do Košíc. Mesto Košice mám veľmi rada! V mojom živote som ich navštívila po tretí krát. Ale po každý raz je to úžasný pocit tam byť. Ale už sa vrhnime na článok.

Po príchode do Košíc sme sa rozhodli, že pôjdeme nájsť nejakú reštauráciu, kde sa dobre najeme. Keď sme už našli tú ''pravú'', tak sme si objednali hovädziu polievku s rezancami a ako druhé francúzske zemiaky. Veľmi mi tento obed chutil. 
Keď sme sa najedli, tak sme sa išli ubytovať do hotela. Potom sme sa vybrali na prechádzku po centre mesta. Popri prechádzke sme sa pozreli do Kostola sv. Alžbety, posedeli sme si pri fontánach atď, atď. Išli sme sa pozrieť aj ku Steel Aréne. 
Po prechádzke sme si oddýchli v hoteli a potom sme išli do Steel Arény na hokej. Na zápase bola úžasná atmosféra. Síce Košičania prehrali, ale aj tak to bol obrovský nezabudnuteľný, no proste úžasný zážitok. 
Na druhý deň sme išli vlakom do Trenčína. Išli sme sa tam pozrieť na Mariána Hossu a Stanley Cup. Čakali sme pred Arénou Mariána Gáboríka. Popri čakaní sme sa do arény boli aj pozrieť. Po hodine čakania sme už počuli policajné húkačky a vedeli sme, že už prichádza Majo aj so Stanley Cupom. Fotila som ostošesť! Potom už americký ťahač, ktorý viezol Maja aj Stanley Cup išiel ku Zimnému štadiónu Paľa Demitru. Tak som sa rozhodla že budem utekať vedľa amerického ťahača. Utekala som vedľa neho až ku zimnému štadiónu, kde už čakalo niekoľko stoviek alebo tisícok fanúšikov. Bol to úžasný zážitok!! Potom sme už išli vlakom domov.

Čo sa ti páči v Košiciach, určite napíš do komentára.
Tak zatiaľ ahooj!













 


Komentáre

  1. Krásné fotky, to musel být super výlet :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já v Košicích nikdy nebyla, ale po tomhle článku bych se tam klidně ráda podívala! Fotky jsou moc povedené:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Košice sú úplne nádherné mesto! :))

      Odstrániť
  3. mnam, ten obed, aka som hladna :D a inak, ja som v košiciach nebola ešte ani raz, ale laka ma to, skvele fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow! Já v Košicích nikdy nebyla, ale vůbec jsem netušila, jak krásné město to je! Rozhodně se tam musím někdy podívat :) Fotky máš nádherné! :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to také milé keď čítam ako sa ľuďom páčia košice. Áno je to pekné mesto fakt pekné no kedze tu bývam tak mi to vsetko nepríde uz také waw. Preto sa mi to zdá strašne milé, keď čítam ako sa ľudom páčia kosice a ako tu boli na výlete a tak :) a sranda, že tu bývam a velakrát sa dozviem niečo nové čo tu je o čo mäsom nevedela napríklad :D...občas premýšlam, že napríklad, ludia čo bývajú v Amerike niekde v LA alebo Hollywoode a sú uz na to vsetko zvyknutí, tak co si asi myslia o turistoch čo prídu a si to vśetko fotia a tak :)
    Pekný článok a veľmi pekné fotky :) boli ste pozrieť aj dnu v Dome sv. Alžbety ? Sú tam velmi pekné vytrážové okná a tak.. :)
    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, že pre domácich to nie je nič výnimočné. Ďakujem! :) Áno, boli sme sa aj do vnútra pozrieť, je to tam nádherné.

      Odstrániť
  6. Krásne fotky! :) ja som veľmi v Košiciach nemala čas pozerať pamiatky, iba chrám sv. Alžbety a ten bol (aj keď pod rekonštrukciou) fakt krásny :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky