Hints & Tips - TOP 5 aplikácií v mojom mobile #1


Ahooj!
Vidím, že články tipu ''Hints & Tips'' majú úspech, tak som dostala taký ''nápad'', že opäť vydám nejaký článok k tejto kategórii. Tento krát to bude článok o aplikáciách v mojom mobile. Keďže tých aplikácií, ktoré ti chcem ukázať a niečo o nich povedať je 20, tak som sa rozhodla, že tieto články budem písať postupne (neukážem ti hneď všetky aplikácie naraz :D). Bude to séria článkov, ktorú som pomenovala ''TOP 5 aplikácií v mojom mobile''. UPOZORŇUJEM že medzi aplikáciami v mojom mobile budú aj hry. A dnes ti predstavím prvú päticu aplikácií.

Prvou aplikáciou je RETRICA


Retricu už určite každý pozná. Je to super foto aplikácia. Na výber máš veľké množstvo filtrov a efektov. Môžeš si vybrať aj to, ako sa ti bude nápis Retrica zobrazovať na fotografií.
Moje hodnotenie: 10/10

Ďalej tu máme aplikáciu WE HEART IT


We Heart It je aplikácia, kde si každý príde na svoje. Dá sa tam nájsť veľa obrázkov z každého rožku trošku. Mne veľmi poslúži, keď napríklad hľadám novú tapetu na mobil atď atď. Dajú sa tam nájsť veľmi pekné obrázky. 
Moje hodnotenie: 9/10

Treťou aplikáciou je hra SUBWAY SURF

 
Túto hru tiež určite každý pozná, hneď keď uvidí obrázok chlapca so šiltovkou. Je to strategická hra, ktorá by sa dala zaradiť medzi ''skákačky''. Táto hra sa mi najviac hodí asi keď sa nudím a nemám čo robiť.
Moje hodnotenie: 10/10

A máme tu ďalšiu hru a tou je hra OBESENEC

 
Hru Obesenec mám veľmi rada. Táto hra by sa dala zaradiť medzi logické hry. Na výber je niekoľko kategórií s rôznymi slovami. A opäť, aj táto hra je super na ''zabitie nudy''.
Moje hodnotenie: 10/10

A poslednou aplikáciou, ktorú ti dnes predstavím je PINTEREST



Pinterest je podobná aplikácia ako We Heart It. Je to tiež aplikácia, kde nájdeš obrázky všetkého druhu. Ale Pinterest sa mi páči a vyhovuje mi viac ako We Heart It.
Moje hodnotenie: 10/10
 
Ešte uvidím, ako často budem tieto články písať. Ale budem sa snažiť písať ich pravidelne.

A ktorá je tvoja najobľúbenejšia aplikácia, mi určite napíš do komentára.
 
Tak zatiaľ ahooj!





 






Komentáre

  1. Já nemůžu žít bez instagramu, jinak moc ostatním aplikacím neholduju :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pinterest je úplne top aplikácia :-).
    www.londongirl01.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem taky instagramový maniak, a je to jediná aplikace, kterou mám. Pinerest je taky fajn, proto o něm teď taky přemýšlím :)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já moc retrice nefandím :) vadí mi tam, že jde vidět to jejich logo -.- :D ale jinak pěkný článek :) capuccinolover.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Niekedy dávnejšie sa to logo dalo odstrániť.

      Odstrániť
  5. Ve svém telefonu mám spoustu aplikací, ale nejzajímavější z nich je určitě icon changer - až tě začnou klasické ikonky nudit, určitě tuhle aplikaci vyzkoušej :)
    Jinak jsem na tvém blogu úplně poprvé a rozhodně mě zaujal :) Byla bych ráda, kdybys i ty někdy mrkla na můj blog a případně se stala mojí čtenářkou :). Samozřejmě jen, pokud budeš chtít ;) :) Měj se hezky!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Icon changer poznám. Je to super appka. Ďakujem za krásny komentár! :D Veľmi rada sa pozriem na tvoj blog! Aj ty sa maj dobre a veľa šťastia v blogovaní. :)

      Odstrániť
  6. Mezi mé oblíbené aplikace patří kromě instagramu a messengeru také photo mirror, aplikace, kde si fotku můžeš zrcadlit a vypadá to fakt super :) A z her ujíždím na Kim Kardashian, to je závislost :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja sa nezaobídem bez Instagramu a Messengeru :D To by mi stačilo :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na We Heart It nedám dopustit! Vždycky, když nemám co dělat, jen tak projíždím všelijaké obrázky :) Člověk by nevěřil, jaká je to zábava! :D
    No a lhala bych, kdybych nepřiznala, že jsem v jednu chvíli na Subway Surfers taky neujížděla :D

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja si hocikedy len tak prezerám obrázky na Pintereste.

      Odstrániť
  9. U mna je priorita asi messenger aby som mohla komunikovať s ľuďmi a instagram a weheart it :3 bez toho by som sa nezaobišla :D v poslednej dobe je hlavne we heart it ako moj "denníček" :D srdiečkujem podľa nálady a človek by ani neveril že pri prezeraní obrázkov dokáže stráviť aj hodinu a pol :D
    http://renkaartandlife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa to tiež stáva, že pri prezeraní obrázkov a fotiek sedím aj dve hodiny. Ďakujem za pekný komentár! :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky