Autumn beauty combination


Ahooj!
Vítam ťa pri mojom prvom kozmetickom článku! Možno to ešte nevieš, ale ja nejako veľmi nie som milovník kozmetiky. Ale povedala som si, že skúsim spraviť nejaký článok o kozmetike. A dnes to bude opäť na jesennú tému. Bude to Autumn beauty combination. Ukážem ti niekoľko mojich kombinácii rúžov na pery, lakov na nechty a púdrov. Tak poďme na to!  

V prvej ukážke som skombinovala tmavo červený rúž, žltý lak na nechty a jemno hnedý púder. Myslím si, že táto kombinácia je vhodná aj na nejakú spoločenskú udalosť.


V tejto ukážke som skombinovala tmavo ružový rúž, tmavo ružový lak na nechty a tmavší hnedý púder. Táto kombinácia je trošku v tmavších odtieňoch, ale stále je vhodná aj na jeseň.


V tretej ukážke som skombinovala tmavo červený rúž, bledo oranžovo hnedý lak na nechty a tmavo hnedý púder. Táto kombinácia je tiež tmavšia, ale ten bledo oranžovo hnedý lak to trošku zjemňuje.


V ďalšej ukážke som zladila jemnejšie farby. Skombinovala som matný ružový rúž, bledo ružový lak na nechty a jemný hnedý púder. Ja by som si túto kombináciu zvolila napríklad do školy, alebo len tak do mesta.


Posledná ukážka je v tmavšom prevedení. Skombinovala som červený rúž, červený lak na nechty a na záver jemný hnedý púder.


Ako sa na jeseň líčiš ty a ktorá kombinácia sa ti najviac páči mi určite napíš do komentára.

Zatiaľ ahooj!





Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky